Esports

Colombianos FC va véncer en el Torneig Agosto de Futbol Veterans

Es va imposar en una emocionant final a la formació de Latinos Dankol per 2 a 1
Formació de Colombianos FC amb el trofeu de campió / Acydma

Entretinguda final del Torneig Agosto de futbol de Veterans, organitzat per l’Associació Cultural i Esportiva Marina Alta (ACYDMA), disputada en el camp Diego Mena. Els equips de Latinos Dankol i Colombianos FC, van jugar a un bon nivell i la victòria final va ser per a la formació colombiana per 2 a 1.

La final va despertar una gran expectació i en la graderia es va viure un gran ambient amb unes 300 persones que no van parar d’animar als seus equips, donant un gran colorit.

El partit va tindre una part per a cada equip, la primera mitat va ser per a Colombianos FC que va anotar 2 gols en els primers 40 minuts. Després del descans la reacció de l’equip Latinos Dankol va provocar que hi haguera moltes ocasions de gol. La gran actuació del porter colombià va ser clau per a la victòria final del seu equip. En la recta final del xoc va arribar l’emoció en transformar Latinos Dankol un penal que va acurtar l’avantatge del seu rival.

Es va arribar al final del temps reglamentari amb un marcador de 2 a 1 per a Colombianos, que van ser just vencedors d’esta competició.

Equips finalistes del Torneig d’Estiu | Acydma

El lliurament dels trofeus va comptar amb la presència de l’edil d’esports de Dénia, Valen Alcalá que va estar acompanyat per Alberto Portillo, president d’Acydma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *