Escolta l'informació de hui, dimecres 4 de setembre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Informatiu Dénia FM 04/08/2024

Tota la informació de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Pots escoltar en directe l’Informatiu de dilluns a divendres a les 13.30 hores.

Els titulars de hui, dimecres 4 de setembre del 2024, són els següents:

La policia judicial de la Policia Nacional investiga l’assassinat d’un home, a Dénia, d’entre 40 i 45 anys, el cos dels quals sense vida va ser trobat en un garatge, amb un tret al cap. El crim va ocórrer en el cèntric carrer Patricio Ferrándiz, activant-se l’operatiu de busca del supòsit o suposats autors materials. I és que el grup d’Homicidis investiga la possible participació de més d’una persona en este crim.

Hui es commemora l’aniversari del naixement de l’escriptor valencià Vicent Andrés Estellés. En el marc de la celebració en 2024 del centenari de l’autor, l’Ajuntament de Dénia descobrirà, esta vesprada, una placa en homenatge a Estellés a l’entorn de la Glorieta del País Valencià, molt prop del carrer que porta el seu nom.

L’Ajuntament de Calp aprovarà, en ple, una pujada de la taxa de les escombraries. L’alcaldessa Ana Sala si bé ha incidit en què no és partida d’incrementar la pressió fiscal, de fet l’ha catalogada com a mala notícia, ha explicat que les directrius europees obliguen l’Ajuntament a fer una revisió d’esta taxa que és deficitària.

La secretària general d’Aehtma, Reme Cerdà ha valorat les xifres d’ocupació turística d’este estiu, subratllant que les previsions s’han complit amb escreix. Cerdà afirma que ha sigut un “molt bon estiu”, amb perspectives encoratjadores per a setembre i octubre, mesos que s’anticipen favorables per a l’afluència turística.

I tot preparat perquè el dilluns, 9 de setembre, comence el nou curs escolar en els nivells d’infantil, primària i secundària a Ondara. Les brigades municipals han fet treballs de manteniment i millores en diverses instal·lacions educatives; responent a les necessitats plantejades per la Regidoria d’Educació, dirigida per Rosa Ana Marí.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *