Dénia FM

Juan Dual: “La vida és preciosa, és un autèntic regal, i la donem per feta”

Entrevista en 'Maracostumbrados', en Dénia FM a Juan Dual, esportista que viu sense aparell digestiu però amb una vida plena
Juan Dual / Juan Dual

Invencibles és una secció dins del programa ‘*Maracostumbrados‘ que ha nascut per a ensenyar-nos a viure. En ella entrevistem persones que tenen molt a comptar, persones invencibles que han passat per circumstàncies complicades i que ‘gràcies’ a això saben més que ningú què és el realment important en la vida.

En aquesta primera edició de ‘Invencibles’ hem entrevistat a Dénia FM a Juan Dual, un esportista valencià que segons indica “viu buit” perquè té una malaltia genètica que fa que es desenvolupi el càncer al llarg de tot el tub digestiu. És per això que, de manera preventiva, se li ha extret part de l’aparell de digestiu. “Gairebé em muir tres vegades, però gràcies al sentit de l’humor i a com he afrontat la vida he aconseguit donar-li la volta”, indicava en l’entrevista en directe.

Dual té la filosofia que “una de les coses més importants de la vida és entendre que el sofriment forma part d’ella”, afegia que “la mort arribarà, com més aviat millor siguem conscients, abans podrem arribar a tenir una vida plena“.

Davant la pregunta sobre quin és el secret per a ser feliç encara amb dificultats responia: “El secret és que no hi ha secret, solament hi ha constància. Hi ha un treball diari de ser conscients que la vida és preciosa, és un autèntic regal, i la donem per feta“. “Cada dia que obrim els ulls, encara amb dificultats, cal valorar la sort que tenim”, finalitzava.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *