Esports

Lanzarote ESD Marina Rubicó vencedor del Campionat d’Espanya de Match Race Juvenil

El RCN Gran Canària, va ocupar la segona plaça, mentres que el tercer lloc va ser per al Team italià
Un de les tripulacions participants / Baxauli

El Campionat d’Espanya de Match Race Juvenil de Vela, celebrat en el Real Club Náutico Calpe, ha arribat a la seua emocionant conclusió després de dos intensos dies de competició en les embarcacions Tom 28. Els millors equips juvenils del país, al costat d’un convidat internacional, van demostrar la seua destresa i habilitat en unes condicions de vent del sud que van oscil·lar entre els 10 i 15 nusos, la qual cosa va permetre la realització de dos flights decisius en la jornada final.

Entre els equips que van aconseguir les fases finals es trobaven el Team ItalyCN Arenal, RCN Gran Canària, i Lanzarote ESD Marina Rubicó, els qui van oferir un espectacle d’alt nivell en l’aigua. La final, que va enfrontar a RCN Gran Canària contra Lanzarote ESD Marina Rubicó, va ser una disputa renyida fins a l’últim moment, reflectint l’intens nivell de competència entre estos joves talents.

Finalment, l’equip de Lanzarote ESD Marina Rubicó es va alçar amb el títol de campió, seguit de prop pel RCN Gran Canària, que va obtindre la segona posició, i el Team Italy, que va completar el podi en el tercer lloc.

Participants en el lliurament de trofeus | Baxauli

La classificació final va estar encapçalada per Alberto Morales, de l’equip Lanzarote Marina, qui va brillar al llarg de tot el campionat. Samuel Beneyto, del RCN Gran Canària, va ocupar la segona plaça, mentre que el tercer lloc va ser per a l’italià Demetrio SposatoMaría Perelló, del CN S’Arenal, es va situar en la quarta posició.

El regatista local, Floor Gast, representant al Real Club Náutico Calpe, va finalitzar en l’onzena posició, destacant entre els competidors malgrat no haver aconseguit les fases finals.

Este cap de setmana ha sigut un testimoniatge del futur prometedor de la vela juvenil a Espanya, amb regates molt disputades que han demostrat l’alt nivell i la dedicació dels joves regatistes. El Real Club Náutico Calpe, seiem profundament orgullosos d’haver sigut seu d’una competició tan prestigiosa, que reafirma el seu compromís amb el desenrotllament de les noves generacions de regatistes i amb el creixement del nostre esport en l’àmbit nacional i internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *