Esports

Helen Briem lidera La Sella Open mancant l’última jornada

Emoció per a l'últim dia del torneig ja que l'alemanya supera a la italiana Virginia Elena Carta en un colp
Helen Briem colpejant la bola / La Sella Golf

La jugadora alemanya Helen Briem s’ha col·locat com a líder en solitari del torneig La Sella Open, després d’entregar una targeta de 66 colps en una excel·lent jornada. Amb un joc ambiciós i segur, Briem es postula per a conquistar el seu primer esdeveniment del Ladies European Tour (LET), encara que la victòria no està garantida, ja que la italiana Virginia Elena Carta li seguix de prop, separada per un sol colp, la qual cosa promet una emocionant ronda final.

El grup de sis espanyoles que seguix en competició es va veure afectat pel festival d’encerts de Briem, però tres d’elles van destacar per la seua capacitat de resistir el temporal: Ana PeláezHarang Lee i Luna Sobrón.

Menció especial mereix Ana Peláez, que ocupa la quinta posició després d’una notable volta de 69 colps. No obstant això, un inoportú bogey en el clot 18 li va impedir tancar de manera perfecta la seua actuació, encara que no mina la seua confiança de cara a l’última jornada. “Dels errors s’aprén. He jugat per totes i la majoria de les decisions han sigut intel·ligents”, va afirmar Peláez, qui seguix molt prop de la líder i amb opcions reals de lluitar pel títol.

Ana Pelaez en ple partit | La Sella

Interrupció per la pluja

La jornada va estar marcada per una forta tempesta que va obligar a suspendre temporalment el joc quan a penes havia començat l’últim partit del dia, compost per les tres colíders fins a eixe moment: l’australiana Kirsten Rudgeley, la txeca Sara Kouskova i la italiana Virginia Elena Carta.

Amb tan sols 19 anys, Helen Briem té davant si l’oportunitat de sumar un important triomf en terres espanyoles, en un torneig que destaca no sols pel seu nivell competitiu, sinó també per estar dotat amb un milió d’euros en premis. Tot està llest perquè l’última jornada de La Sella Open oferisca un espectacle inoblidable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *