Cabo amb els seus 3 gols clau al triomf del CD Jávea

El davanter xabiero va ser important perquè el seu equip guanyara per 2 a 5 al Benferri CF
Cabodesprés del partit davant el Benferri CF / CD Jávea

El CD Jávea va aconseguir una important victòria en la seua visita al Benferri CF, imposant-se per un clar 2-5 en un partit marcat pel joc ofensiu de tots dos equips. Els locals es van avançar en el marcador amb un gol de Serrano en el minut 21, la qual cosa semblava posar en dificultats a l’equip dirigit per Julio Ivorra. Malgrat el colp, el CD Jávea va reaccionar amb força, però va ser els locals qui van ampliar el seu avantatge amb un gol de Camilo en el minut 40, deixant el partit en un momentani 2-0.

No obstant això, els últims minuts de la primera part van ser frenètics. Cabo, l’home més perillós dels visitants, va retallar distàncies amb un gol en el minut 43, i a penes uns instants després, Marcilla aconseguia l’empat, deixant el partit 2-2 al descans.

En la segona mitat, el CD Jávea va eixir decidit a dominar. Al quart d’hora, Cabo va tornar a marcar, avançant als visitants. La seua actuació estel·lar no va acabar ací, ja que en el minut 67 va completar el seu triplet amb el 2-4. Finalment, el recent fitxatge de l’equip, Tomás, va tancar el marcador amb el quint tant, assegurant una victòria que col·loca al CD Xàbia en la part alta de la classificació i plena de confiança als seus jugadors.

Empat sense gols per al Pego CF

Per part seua, el Pego CF es va enfrontar a l’CSD Ontinyent en un partit disputat en La Puríssima que va acabar sense gols. Tots dos equips van buscar el triomf, però la solidesa defensiva va prevaldre, amb un Josemi segur en la porteria local. Encara que l’equip visitant va intentar generar perill, les ocasions van ser escasses, i l’empat a 0 va reflectir la igualtat en el terreny de joc.