Política

Ondara comença la fase de diagnòstic del Tercer Pla d’Igualtat amb enquesta en línia i punts presencials

La voluntat és la de recollir el màxim d'opinions per adaptar millor els objectius del Tercer Pla d'Igualtat a la realitat del municipi
Image representant l'igualtat entre homes i dones / Tim Mossholder (Pexels)

L’Ajuntament d’Ondara ha donat inici a la fase de diagnòstic del Tercer Pla d’Igualtat. Aquest és un pas clau per a establir polítiques més justes i equitatives en el municipi. El procés es realitza a través de la Regidoria d’Igualtat, que ha preparat diferents vies per a recollir informació sobre la igualtat de gènere a Ondara.

Una de les eines principals d’aquesta fase és una enquesta en línia. La ciutadania pot accedir-hi fàcilment mitjançant l’enllaç https://forms.gle/bS98smRaPbNV7iH76. L’enquesta pretén conéixer les opinions i experiències dels residents sobre la situació de la igualtat de gènere.

A més, l’Ajuntament ha habilitat punts presencials perquè les persones que ho preferisquen puguen participar directament. El dilluns 23 de setembre, es recolliran opinions al Centre Comercial El Prado. D’altra banda, el dimecres 25 de setembre, es podrà participar al mercat d’Ondara. L’horari per als dos punts serà de 10 a 13 hores.

La participació ciutadana, base del nou Pla d’Igualtat

La participació ciutadana és fonamental per a aquesta fase. Recollir el màxim d’opinions permetrà adaptar millor els objectius del Tercer Pla d’Igualtat a la realitat del municipi. Per això, l’Ajuntament fa una crida a la implicació de totes les persones d’Ondara, independentment de la seua edat, gènere o situació laboral.

L’enquesta en línia estarà disponible fins a meitats d’octubre. Els resultats que es recullen en aquesta fase seran essencials per a definir les línies estratègiques del nou Pla. Així, es continuarà avançant cap a una societat més justa, igualitària i inclusiva per a tots i totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *