Societat

El FOCUS Pime Emprenedoria 2024 se centrarà en la IA i la sostenibilitat com a claus de la competitivitat

L'esdeveniment, que tindrà lloc l'1 d'octubre a Alacant, reunirà experts per compartir casos d'èxit
CREAMA / Redacció

CREAMA ha informat les pimes de la comarca que l’esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria 2024, que inclou les comarques de L’Alacantí, Marina Baixa i Marina Alta, es centrarà en com la sostenibilitat i la intel·ligència artificial (IA) estan redefinint els models empresarials per fer-los més competitius.

Aquesta trobada, que tindrà lloc l’1 d’octubre a les instal·lacions de CEV Alacant, serà un espai de reflexió on experts en tecnologia i sostenibilitat compartiran casos d’èxit i estratègies innovadores. Es presentaran les normatives i regulacions en matèria de sostenibilitat i IA que afecten les pimes, destacant tant els requisits legals com les oportunitats que ofereix el compliment d’aquestes regulacions, garantint l’ús ètic i segur d’aquestes tecnologies.

A més, s’abordaran les oportunitats que la sostenibilitat ofereix per al creixement de negocis responsables, creant un entorn favorable per a iniciatives que combinen rendibilitat amb responsabilitat ambiental. Es mostraran tres casos d’èxit d’empreses que han integrat la IA en les seves cadenes de valor o que ofereixen solucions avançades basades en aquesta tecnologia.Aquest esdeveniment està promogut i finançat per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat i Innovació (IVACE+i), en col·laboració amb CEEI Elx, CEV Alacant i altres entitats comarcals. Les persones interessades poden obtenir més informació a través de CREAMA i les Agències de Desenvolupament Local (ADL) de la comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *