Esports

El Trofeu Vila de Calp de bàsquet torna en la seua versió femenina

En este enfrontament comarcal es veuran les cares el CB Ifach Calpe i el CB Joventut Xàbia
Cartell del trofeu Villa de Calpe / CB Ifach Calpe

Un dels trofeus més emblemàtics del bàsquet a la Marina Alta, el Vila de Calp, torna este dissabte després de diversos anys d’absència, i el fa en la seua versió de bàsquet femení. La trobada tindrà lloc en el Pavelló Domingo Crespo, on el CB Ifach Calpe s’enfrontarà al CB Joventut Xàbia a partir de les 19 hores.

Este dol comarcal entre dos equips que busquen afinar la seua preparació de cara a l’inici de la temporada de lliga a l’octubre promet ser un espectacle per als aficionats al bàsquet. Després de diversos anys en què els equips de formació del club han sigut protagonistes, el CB Ifach Calpe presenta un equip sènior compost íntegrament per jugadores locals, la qual cosa afig un toc especial d’orgull per a l’afició calpina.

Per part seua, el CB Joventut Xàbia aprofitarà este partit per a continuar ajustant el seu bloc i assegurar-se d’arribar amb les millors garanties a l’inici de la competició. Totes dues esquadres buscaran polir el seu joc en este important partit de preparació, que marca el retorn d’un dels trofeus més estimats de la comarca.

El Trofeu Vila de Calp promet ser una excel·lent avantsala per al començament de la nova temporada, posant en el centre de l’escenari a dos equips que ho donaran tot en la pista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *