Esports

Presentació dels equips de l’EM Bàsquet Ondara

Un total de 125 xiquets i xiquetes de totes els edats formen aquesta temporada els 10 equips de l'escola que dirigix Joan Mut
Equips de l'Escola Bàsquet d'Ondara / Gaspar

El pavelló municipal d’Ondara es va omplir de futur, il·lusió i passió pel bàsquet amb la presentació de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara, un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, dirigida per Lluís Fornes. Aquest esdeveniment va marcar l’inici de la temporada per a les joves promeses del bàsquet local, en una jornada plena d’entusiasme tant per part dels jugadors com de les seues famílies i aficionats.

Un total de 125 xiquets i xiquetes de totes les edats formen aquesta temporada els 10 equips de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara, que està sota la coordinació de Joan Mut Mengual. Els entrenadors i entrenadores que s’encarreguen de la formació dels joves jugadors són Alba Costa, Lara Frasquet, Javi Garcia, Joan Muñoz, Sergio López, Antonio Carrió, Sergi Garcia i Sandra Pérez, un equip tècnic compromès amb el creixement esportiu i personal dels seus alumnes.

Equips de formació

L’Escola Municipal de Bàsquet compta amb equips de totes les categories, destacant la inclusió de grups mixtos, tant en les categories més petites com en altres nivells de formació. Els equips estan distribuïts de la següent manera: prebenjamí mixt amb 8 jugadors/es, benjamí mixt amb 18, aleví masculí amb 16 jugadors, aleví femení amb 13, infantil masculí amb 17, infantil femení amb 11, cadet masculí amb 8, cadet femení amb 11, júnior masculí amb 16 i júnior femení amb 9 jugadores.

Equips Bàsquet Ondara | Gaspar

Amb aquesta presentació, l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara inicia una nova temporada carregada d’energia, ganes d’aprendre i, sobretot, de gaudir del bàsquet. El compromís de la Regidoria d’Esports i de l’equip tècnic és ferm per garantir que tots els participants tinguen una experiència enriquidora i positiva, on l’esport es converteix en una eina de formació, tant a nivell esportiu com en valors humans. Sens dubte, aquesta serà una temporada per recordar per a tots els joves jugadors i jugadores que formen part de la gran família del bàsquet d’Ondara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *