Esports

Gran actuació del RCN Dénia en la quarta prova autonòmica de kayak de mar

Els palistes dianenses van brillar a Alacant, aconseguint múltiples podis i el primer lloc en la classificació general per clubs
Jon Walthon i Cosmo Cafforio en el podi / RCN Dénia

Els palistes del Real Club Náutico Dénia (RCN Dénia) es van desplaçar fins al Real Club de Regates d’Alacant per a participar en la 4a prova autonòmica de la lliga de kayak de mar de 2024. Amb condicions meteorològiques favorables, poc vent i temperatures agradables,  els esportistes de Dénia van aprofitar al màxim el dia, mostrant un gran nivell en cadascuna de les seues categories.

Les condicions suaus que es van mantindre durant tota la jornada van permetre als palistes surfear còmodament en les últimes eixides, i els recorreguts més curts, units a una climatologia ideal, van afavorir el rendiment dels representants del RCN Dénia, els qui van realitzar una prova excel·lent.

En la categoria infantil SS1, Sebastián Stella es va alçar amb la primera posició, mentre que Luis Ferrer va finalitzar en quarta posició. En cadet SS1, Jon Walthon es va imposar com a guanyador, seguit per Cosmo Cafforio en segona posició i Luis Abarca en la quarta. En la categoria benjamí SS1, Alex Stella i Luisa Van der Zeeuw van aconseguir la primera posició, amb Héctor Lerma en el tercer lloc.

Palistes del RCN Dénia | RCN Dénia

Els més xicotets també van tindre una gran actuació, amb Kevin Garzón guanyant la categoria prebenjamí SS1 i Enea Arens obtenint el tercer lloc. En la categoria sub-23 SS1, Maik Dimitrov es va alçar amb la victòria, mentre que en sènior SS1, Toni Gil es va fer amb la primera posició, seguit per Miguel Ángel d’Haro en la quarta i Omar Rodríguez en la cinquena.

En veterans C SS1, Felipe Sanchis va assolir el tercer lloc i Pablo Valero va quedar quart. En la categoria femenina de veteranes C SS1, Raquel Ordoñez es va destacar amb una segona posició. Finalment, en juvenil SS1, Álvaro Thompson va aconseguir la quarta plaça.

Gràcies a estes destacades actuacions, el RCN Dénia es va proclamar primer classificat en la classificació general per clubs, segon classificat en el circuit de Joves Promeses i tercer classificat en la lliga de veterans. Una jornada redona per al club dianense, que reafirma el seu bon moment en la competició i la qualitat dels seus palistes en el kayak de mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *