Societat

El Passatge Terrorífic serà un dels grans atractius de la Nit d’Ànimes a Ondara

La campanya "No tingues por al comerç local" prepara una jornada plena d'activitats per als més joves i per dinamitzar el comerç
Presentació de la Nit d'Ànimes 2024 / Aj. Ondara

Aquest matí, l’Ajuntament d’Ondara ha anunciat la celebració de la Nit d’Ànimes el pròxim 31 d’octubre, amb una sèrie d’activitats dissenyades per a la diversió dels més joves i la dinamització del comerç local. La presentació, que ha comptat amb la presència de la Regidora de Promoció Econòmica, Raquel Mengual, el Regidor de Joventut, Jordi Ruiz, i altres tècnics municipals, ha desvetllat un complet programa que inclou un passatge del terror i tallers temàtics.

Segons ha explicat Jordi Ruiz, la Regidoria de Joventut ha estat treballant amb els joves del programa JovesPro des del mes d’agost per oferir un Passatge Terrorífic a l’Espai Jove. “L’experiència serà aterridora i única”, ha destacat Ruiz, fent una crida a la participació dels infants i joves que, en grups reduïts, podran viure aquesta aventura esgarrifosa en dos torns, segons les edats.

Paral·lelament, la campanya “No tingues por al comerç local“, impulsada per Raquel Mengual, pretén donar visibilitat als comerços i empreses locals, oferint tiquets per a tallers terrorífics a aquells que realitzen compres entre el 28 i el 31 d’octubre. Mengual ha subratllat que aquesta iniciativa busca “incentivar la participació ciutadana i fomentar el comerç de proximitat” durant una setmana clau per a l’activitat econòmica local.

Amb una oferta que combina entreteniment i suport al comerç, Ondara es prepara per a una celebració de la Nit d’Ànimes que promet ser inoblidable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *