Societat

Dates, horaris i preus de la Fira de Tots Sants de Dénia 2024

Se celebrarà del 18 d'octubre al 3 de novembre
Fira de Tots Sants / Redacció

La Fira de Tots Sants s’instal·larà a Dénia del divendres 18 d’octubre al diumenge 3 de novembre de 2024.

Atraccions per a grans i menuts, parades de menjar, llepolies i cotó de sucre, xurreries i tómboles ompliran l’esplanada de Torrecremada durant dos setmanes, en les quals no es muntarà el mercadet dels dilluns.

L’horari d’obertura de la fira és de dilluns a dissabte, de 17 hores fins a, com a màxim, la 1 de la matinada, segons marca la legislació autonòmica.

Els diumenges obrirà també en horari de matí, d’11 a 15 hores. Igualment, el dia 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, la fira funcionarà en horari de matí i de vesprada.

Els Dies de les xiquetes i els xiquets, en què el preu de les atraccions s’abarateix, són el 18, 22 i 24 d’octubre i el 3 de novembre. Eixos dies especials es cobraran, amb alguna excepció, 2 euros per bitllet en les atraccions infantils i 2,50 euros en les d’adults.

Inclusió

Com en anys anteriors, es reserva una vesprada en la qual les atraccions prescindixen de música i soroll per a facilitar que els xiquets i xiquetes amb trastorns de l’espectre autista i altres necessitats auditives puguen disfrutar de la fira en un ambient que els resulte més amable i favorable. El Dia sense música serà el 24 d’octubre.

A més, es destina un matí, que enguany serà el del dissabte 26 d’octubre, en el qual la fira s’obri  per als usuaris de centres, entitats i associacions de persones amb diversitat funcional del municipi. Una acció coordinada amb l’àrea municipal de Benestar Social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *