Esports

Les gimnastes del CG Dénia aconsegueixen classificar-se per al Campionat d’Espanya

Els conjunts benjamí i aleví compleixen l'objectiu en el Campionat Autonòmic de Conjunts Base celebrat a Almoradí
Gimnastes dianenses en l'Autonòmic / CG Dénia

Les gimnastes del Club de Gimnàstica Dénia van estar presents en el Campionat Autonòmic de Conjunts Base, amb l’objectiu de classificar-se per al Campionat d’Espanya. El club dianense havia classificat, després de la fase provincial, a tres conjunts: benjamí, aleví i infantil. La competició, celebrada a Almoradí, va provocar els nervis habituals previs a la competició entre l’expedició dianense.

Sobre el tapís, el treball diari de cada entrenament va donar els seus fruits, amb una bona actuació per part de les gimnastes. El comportament de les joves va ser impecable, realitzant exercicis de gran qualitat. Els conjunts, benjamí i aleví van aconseguir complir l’finalitat marcat, que no era altre que aconseguir la classificació per estar presents al Campionat d’Espanya.

Gimnastes del CG Dénia | CG Dénia

El conjunt infantil, per la seua banda, es va quedar a les portes de poder estar a la cita més important del calendari. Esta eliminació ha de servir com a al·licient per a continuar amb la seua progressió i complir l’propòsit la pròxima temporada.

Les benjamines i alevines continuen preparant la cita, que tindrà lloc a Saragossa del 20 al 24 de novembre, amb il·lusió i compromís per a representar el club en este esdeveniment esportiu tan destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *