Esports

Espanya Sub-23 cau davant Itàlia en un amistós disputat a Las Rozas (0-1)

La dianense Fiamma Benítez va jugar els 90 minuts en el combinat entrenat per la debutant Sonia Bermudez
Fiamma Benítez en el once de España Sub 23 / RFEF

El camp de futbol de la Ciutat del Futbol de Las Rozas va ser l’escenari del partit amistós entre les seleccions d’Espanya i Itàlia de categoria Sub-23. Al final del temps reglamentari es va arribar amb derrota espanyola per 0 a 1.

Aquest va ser el debut de Sonia Bermúdez com a seleccionadora d’Espanya, un equip que, malgrat la derrota, no va deixar de lluitar en cap moment. Durant tota la segona meitat, l’equip espanyol va buscar el gol, arribant amb perill per les bandes i generant ocasions, però sense trobar el premi de l’empat que hauria canviat el rumb del partit.

Selección Española Sub 23 ante Italia | RFEF

El gol de la futbolista de la Lazio, Noemi Visentin, en l’afegit de la primera meitat, va acabar decidint l’enfrontament entre dos dels grans equips del futbol continental, amb jugadores que estan a les portes de les seues respectives seleccions absolutes.

La jugadora deniera, Fiamma Benitez, del Atlético de Madrid, va disputar el partit complet. La seua actuació va ser bona, igual que la de la resta de seleccionades, demostrant el gran nivell que té el futbol femení espanyol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *