Societat

El Secreto de Loreto triomfa amb la millor tapa de la XXIV Ruta de Tapas

La "Piruleta de Figatell" es corona com la gran guanyadora en una edició marcada per la creativitat i l’alt nivell culinari
La "Piruleta de Figatell" / Redacció

La XXIV Ruta de Tapas Guíame Dénia va concloure amb una gala d’entrega de premis plena de reconeixements i emoció. L’esdeveniment, inaugurat per l’alcalde Vicent Grimalt, va comptar amb la participació de figures clau com Diego Mena, en representació d’AEHTMA, i Manolo Martí, director de Guíame Comunicació, organitzadora de la ruta.

En un any marcat per la creativitat i l’alt nivell gastronòmic, el primer premi de la ruta va ser per al Restaurant El Secreto de Loreto per la seua «Piruleta de Figatell». Pieter, responsable del restaurant, va recollir el premi i va agrair emocionat el reconeixement: “Aquesta és una mostra que l’esforç i l’amor per la gastronomia sempre tenen recompensa”. Entre els guardons, van destacar una placa commemorativa de Guíame i una barbacoa Tabl’O Ofyr oferida per Fuego Difusión.

El segon classificat va ser el Restaurant El Redolí amb el seu «Pa de Churro», que també va ser molt aplaudit pel jurat i el públic. Iván Pénev, representant del local, va recollir el premi, consistent en una placa commemorativa i una experiència única al Hotel La Font d’Alcalà.

Un dels moments més especials de la gala va ser el lliurament del Premi Especial de 200 € en metàl·lic al Restaurant Pointer, un clàssic de la Ruta de Tapas. Andrés i Sol, els seus responsables, van rebre el guardó en reconeixement a la seua constància i qualitat, sempre presents en aquesta cita gastronòmica.

Premis AEHTMA

AEHTMA també va voler destacar les millors tapes segons el seu jurat tècnic. El primer premi va ser per al Restaurant La Comandància, mentre que el segon va recaure en Casa Benjamin. Diego Mena, representant d’AEHTMA, va lliurar els guardons, acompanyats de plaques commemoratives i experiències gastronòmiques a Dénia per als seus equips.

Premi Turisme de Dénia

A més, Turisme de Dénia va reconèixer la millor tapa elaborada amb productes autòctons, un premi que va recaure en el Restaurant Místico per la creativitat i qualitat del seu treball.

Premi HOSTELBE

HOSTELBE va premiar la millor presentació de tapa amb un val de 300 € per a Tartine, que va destacar amb la seua «Sorpresa del Chef».

El colofó de la cita el va posar el sorteig per als rutappers, amb premis com sopars de tapeig i una targeta regal de 500 € oferida pel Centre Comercial Portal de la Marina, que va ser per a Mari Ángeles Noguera Mateu, de Dénia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *