Els pacients hospitalitzats a l’Hospital de Dénia podran gaudir de menús especials durant les festivitats de Nadal. Estos menús han sigut dissenyats pels nutricionistes del centre per a persones amb dieta basal i sense restriccions específiques en la ingesta d’aliments sòlids. Els menús cobriran les dates assenyalades de Nit de Nadal, Nadal, Nit de cap d’any i Any Nou.
En el sopar de Nit de Nadal, s’oferirà una crema de marisc com a primer plat. Per al plat principal, els pacients podran triar entre codillo de porc amb salsa de verdures i creïlles a la pobra, o sarsuela de lluç. Com a postres, gaudiran d’un pastís Selva Negra acompanyada de dolços típics nadalencs.
Durant el menjar de Nadal, se servirà sopa d’olla amb pilota com a primer plat. A continuació, els pacients podran optar entre rellom amb salsa de boletus o salmó amb velouté a la taronja. Les postres serà un pastís de tres xocolates.
En el sopar de Nit de cap d’any, els pacients gaudiran d’una ensalada tropical com a entrant, seguida de llom al forn amb salsa de bolets i tòfona, o bacallà al gratén com a plat principal. Per a les postres, s’oferirà un pastís de formatge amb nabius, a més del raïm de la sort per a rebre l’Any Nou.
L’1 de gener, l’Hospital de Dénia servirà crema de bolets com a primer plat. Els plats principals seran pollastre amb salsa d’ametles o rap amb salsa de mariscos, i les postres serà un pastís Sant Marcos.
Els menús han sigut elaborats amb ingredients de qualitat i adaptats a les necessitats dietètiques dels pacients. A més, s’ha cuidat la varietat de sabors i textures per a oferir una proposta equilibrada i agradable, que els acoste a l’esperit nadalenc en la mesura que siga possible.