Política

Ana Sala mostra el seu malestar per la decisió de la direcció del PP de col·locar al seu antecessor com a alcaldable

Cessar Sánchez liderarà la candidatura del PP a Calp i Ana Sala ratlla la decisió de "cacicada" i unilateral
Momento de la comparecencia de Ana Sala / Radio Litoral.

Els partits polítics van calfant motors de cara a la gran cita electoral del 28 de maig. El PP de Calp canvia el seu cap de cartell i recupera al que va liderar estes sigles en anteriors legislatures: Cesar Sánchez. El que fora alcalde de la ciutat del Penyal entre 2011 i 2019, dos legislatures, President de la Diputació Provincial d’Alacant i actualment diputat en el Congrés, tornarà a encapçalar la llista dels populars per decisió de la direcció regional del partit.

Amb esta resolució, l’actual alcaldessa, Ana Sala, ha de donar, a la força, un pas al costat. De fet, la municipal ja havia expressat la seua intenció de liderar de nou la candidatura popular per a aconseguir revalidar el càrrec.

Hui en roda de premsa, Sala ha explicat que esta és una decisió unilateral del seu partit i no compartida.

Des de la direcció del PP se li ha oferit formar part de les llistes a les Corts Valencianes, que, en principi, Sala rebutjarà. L’actual alcaldessa de Calp ha qualificat esta forma de conducta de la direcció del PP de “cacida” i ha assegurat, que ella se sent una dona amb “vocació de servici municipal” i on millor paper pot fer és a Calp.

La municipal ha afirmat que se sent no escoltada, traïda en una certa manera, i no valorada. El seu objectiu, ha conclòs, és esgotar la legislatura, i continuar amb els projectes iniciats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *