Nadal

Calp acull als seus carrers la tradicional Fira de Nadal del 6 al 10 de desembre

Participen comerços i associacions del municipi i es complementa amb espectacles i la recreació d'ambients nadalencs
Presentació del cartell de Fira de Nadal 2023 / Aj. de Calp

La Fira de Nadal torna als carrers del barri antic de Calp, que se celebra del 6 al 10 de desembre. Es tracta d’un esdeveniment en el qual participen comerços i associacions del municipi i es complementa amb espectacles i la recreació d’ambients nadalencs.

Es desenvoluparà als carrers Llibertat, Justícia, Major, Plaça d’Espanya, Plaça de la Vila, Plaça del Mestre Llopis, Plaça Beato Francisco Sendra i carrer Cervantes. La iniciativa comptarà amb prop de 40 llocs que correspondran a les empreses i associacions locals que oferiran plats típics, artesania, manualitats, dolços tradicionals, joieria, productes d’herbolari, articles de Nadal, etc.

Este esdeveniment suposa una oportunitat per a gaudir de l’ambient nadalenc en el barri antic de Calp així com per a col·laborar amb nombroses associacions amb finalitats benèfiques i de caràcter festiu de la localitat. A més, en els llocs locals es pot adquirir dolços típics nadalencs així com tapes i menjar propi de Calp (olla amb pilotes, paella, polp guisat…).

La fira es caracteritza per la seua ambientació nadalenca i, en este sentit, s’han previst nombroses activitats lúdiques i d’animació que inclouran un “fotoreclam” nadalenc, tot això es complementarà amb diferents activitats musicals amb cercaviles, concerts, actuacions musicals i de ball o exhibicions de capoeira.

També se celebraran tallers i actuacions dirigits als més xicotets i dins de la programació d’activitats de la fira s’inclou també una exposició de naixements a l’església La nostra Senyora de les Neus, de la Casa de Cultura així com el gaudi de la decoració de Nadal del barri antic. La Fira estarà oberta d’11 a 21 hores i la inauguració tindrà lloc el dimecres 6 a les 12 hores.

La Fira de Nadal és el plat fort d’una àmplia programació nadalenca que s’ha preparat des de diverses regidories de l’Ajuntament i que va arrancar la setmana passada amb l’encesa de llums de Nadal. Esta programació inclou concerts de diverses associacions locals, teatre infantil, exposicions, concursos d’aparadors, cercaviles d’animació cultural, el Ballet Trencanous a càrrec del Ballet de l’òpera Nacional de Romania, la carrera de Sant Silvestre, activitats juvenils, el Dia del Patge, la Cavalcada de Reis, etc.

También te puede interesar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *