Política

Carlos Mazón anuncia el nomenament de Pepa Font com a comissionada del port de Dénia

El president de la GVA assegura que el Port de Dénia tindrà un protagonisme especial per al Consell, atesa la seva singularitat
El president de la GVA, Carlos Mazón, i la líder del PP a Dénia, Pepa Font / Tino Calvo

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha anunciat el nomenament de Pepa Font com a Comissionada de la Generalitat al Port de Dénia.

Aquest anunci s’ha produït durant la seva primera visita institucional a l’Ajuntament de Dénia, el dimecres 7 de desembre, en la qual ha mantingut una reunió amb l’alcalde, Vicent Grimalt, i el vicealcalde, Rafa Carrió, per abordar els projectes i inversions que precisa aquest municipi.

Durant la compareixença per explicar els temes tractats, Mazón ha anunciat el nomenament de Font (líder del PP a la ciutat) com a Comissionada de la Generalitat al Port de Dénia.

El president de la GVA ha assenyalat que “cal entendre la singularitat del Port de Dénia que tindrà un protagonisme especial per al Consell”, afirmant que l’objectiu és avançar en “els seus projectes estratègics com l’accés nord” al recinte portuari.

El cap del govern ha recalcat que “no és un port més de la Comunitat Valenciana i, per tant, jo li vull donar eixa singularitat, eixe protagonisme especial i eixa atenció especial”. I ha insistit en què la “Generalitat tindrà un tractament especial” amb la creació d’aquesta figura del Comissionat “que agilitze i represente a la GVA en la Mesa Portuària”, per acte seguit anunciar que “serà Pepa Font la comissionada”.

Mazón ha defensat que Font “reuneix tots els requisits per desenvolupar i treballar i, sobretot, per engrasar i avançar en tots els assumptes estratègics que mereix un port singular, especial i prioritari per a tots nosaltres com és el Port de Dénia”, assenyalant que “estarà en la Mesa Portuària en representació de la GVA, al costat del director general de Ports”.

El president del Govern Valencià ha afirmat la compatibilitat del nou càrrec de Font amb el de principal portaveu de l’oposició a l’Ajuntament dianense. És més, ha assegurat que “crec que és necessari. Qui coneix, qui està, qui a més forma part de l’Ajuntament, crec que és el perfil més adequat. Conec perfectament el seu caràcter reivindicatiu, el seu caràcter d’exigència, el seu caràcter de posar per damunt els interessos de Dénia respecte a qualsevol altra cosa. Més enllà de sigles, es tracta de projectes”.

A més a més, ha considerat que el seu nomenament “serà una molt bona notícia per al port”, així com per a les relacions amb la Generalitat ja que Font “agilitzarà i representarà la pròpia Generalitat en la mesa portuària”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *