Comerç

Acade omplirà els carrers de Dénia de flors, música, tallers i màgia per al Dia de la Mare

Entrevista, a Dénia FM, amb Paula García i Amelia Sevilla, presidenta i tresorera de l'Associació de Comerciants Autònoms
Paula García, presidenta d'Acade (d), i Amelia Sevilla, tresorera (e) / Miriam Pagán

Dénia celebrarà el Dia de la Mare amb una multitud d’esdeveniments i activitats.

Sortejos, descomptes, regals, música, tallers infantils, màgia o photocalls tindran lloc el dissabte, 4 de maig, amb motiu de l’acte principal de la campanya posada en marxa per Acade, l’Associació de Comerciants Autònoms de Dénia, sota el lema Compra en Dénia de flor en flor‘, en col·laboració amb la regidoria de Comerç.

Paula García i Amelia Sevilla, presidenta i tresorera, respectivament d’Acade, han visitat el ‘primer café’ de Dénia FM, per aprofundir en aquesta iniciativa.

L’esdeveniment es desenvoluparà entre les 17 i les 20.30 hores, per diferents carrers de la ciutat, com Colón, Diana, Marqués de Campo, la Mar o la plaça Arxiduc Carles. En el mateix participen al voltant d’un centenar de comerços locals.

García i Sevilla han aprofitat la seua visita per a subratllar el “tracte humà, més proper” que oferix el comerç local, el de proximitat.

I també han avançat pròxims esdeveniments, previstos per al mes que ve, en què es repassarà la història del comerç a Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *