Seguretat Ciutadana

Ondara prepara un dispositiu especial de seguretat per a la Nebulossa Europarty

Més de 40 efectius i 2.000 places d'aparcament s'han habilitat per a l'acte organitzat amb motiu de la final d'Eurovisió
Reunió pla seguretat Ondara / Aj. Ondara

Aquest dissabte 11 de maig, Ondara acollirà la Nebulossa Europarty a la plaça de Bous. Una festa organitzada per l’Ajuntament d’Ondara per animar i recolzar al grup local Nebulossa, que representarà a Espanya amb el seu tema «Zorra» en la final Festival de la Cançó d’Eurovisió, que se celebrarà a Malmö (Suècia).

Amb un aforament ja complet de 3.500 persones, des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana que dirigeix l’alcalde, José Ramiro, es posarà en marxa un dispositiu especial de seguretat. Aquest dispositiu en la reunió de seguretat mantinguda a l’Ajuntament, amb la participació de l’alcalde, José Ramiro, i membres de l’equip de govern; el cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, i l’oficial, Desi Torres; el Brigada del Lloc principal de la Guàrdia Civil d’El Verger; responsables de l’empresa de seguretat privada encarregada de l’acte, i tècnics municipals.

Pla estacionament Ondara | Aj Ondara

El dispositiu estarà integrat per uns 40 efectius; entre Policia Local d’Ondara, Guàrdia Civil, Protecció Civil d’Ondara i l’empresa de seguretat privada (Kontrol), contractada per al control d’accessos i vigilància. A més, el punt de trobada en cas de pèrdua serà en les dependències de la Policia Local (Av. Doctor Fleming), que compta amb el punt d’encontre familiar.

Pla estacionament Ondara | Aj Ondara

S’habilitaran unes 2.000 places d’aparcament per a acollir l’afluència de públic. Per a això, destaca la creació d’una gran zona d’aparcament en la continuació de l’avinguda Doctor Fleming, des de la rotonda del MasyMas, fins a la rotonda de la carretera cap al Verger, que enllaça amb Adolfo Suárez. En aquesta àrea es podran habilitar unes 500 places d’aparcament, disponibles a la vesprada. A més, es comptarà amb els dos aparcaments contigus de terra de l’Av Doctor Fleming que s’utilitzen en la Fira; els aparcaments de la piscina, del carrer Nacions Sense Estat; del final del carrer Doctor Barraquer; de l’av. Adolfo Suàrez; del carrer Picasso (Espai Jove) i el de la ronda Generalitat (final O-30, zona de baix). A més del gran aparcament de la rotonda del MasyMas. La Policia Local col·locarà la corresponent senyalització. L’avinguda Doctor Fleming, enfront de la plaça de bous, es tallarà des de les 21:00 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *