Falles

Falleres Majors de Dénia: “Només passa una vegada en la vida i cal aprofitar-ho al màxim”

Entrevista, a Dénia FM, a Carla Puerto i Laura Ramón, màximes representants de les festes josefines 2025
Jaume Bertomeu, president de la Junta Local Fallera; Laura Ramón i Carla Puerto, Falleres Majors de Dénia 2025 / Alba Alborch

Carla Puerto i Laura Ramón, les Falleres Majors de Dénia 2025, han estat les protagonistes del ‘primer café’ de Dénia FM, per començar aquesta setmana, i després de la telefonada de l’alcalde, Vicent Grimalt, divendres passat, que van poder escoltar en directe des de la 92.5 de la FM.

Laura i Carla, acompanyades pel president de la Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu, han repassat com va ser el moment de la telefonada i amb qui estaven a casa.

A més, Carla ens ha contat la història del vestit que portava aquell dia, en color daurat i blanc, era de la seua mare quan va ser elegida Fallera Major de Port Rotes, la tela va arribar des de Roma.
I menys de 24 hores després, ja començava la seua agenda d’actes, amb una visita, a Yecla, dissabte a la vesprada, convidades per veure les seues carrosses.

Però des de ja, la seua agenda no cessa, com ha assenyalat també Bertomeu, qui ha indicat que avui mateix, dilluns, van a triar la tela per al vestit que lluiran en la seua presentació oficial com a Falleres Majors de Dénia 2025, a celebrar en els pròxims mesos. I durant tots els caps de setmana tenen algun acte.

Per últim, Carla i Laura han volgut llançar un missatge al món faller i a la societat deniera de cara a aquestes pròximes festes josefines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *