Entrevistes

Miquel Ivars: “Li donaria una volta al concepte d’igualtat cap al d’equitat”

Entrevista, a Dénia FM, sobre la taula redona 'Inclusió social i professional de persones amb discapacitat'
D'esquerra a dreta: Isabel Llorca, José Monserrat, Luis Cañizares i Miquel Ivars / Alba Alborch

El Fòrum Espai Obert Àgora Marina Alta organitza una nova taula redona sota el títol ‘Inclusió social i professional de persones amb discapacitat’. L’esdeveniment se celebra el dimarts 7 de maig, a les 19.00 hores, a la Sala Multiespai L’Androna de l’Estació Marítima de Baleària. Amb entrada gratuïta, està moderada pel periodista de Dénia FM, Kevin Carrió.

Entre els ponents, es troben professionals i experts en la matèria, a més de diferents testimonis i experiències personals, com Juan Carlos Ortin, Mar Dalmau, José Luis Martínez, David Xicote, Ana Bisquert, Noal Peters, Álex Miñana i Berny Hernández.

Amb aquest motiu, han visitat el ‘primer café’ de Dénia FM: Isabel Llorca, presidenta del Fòrum Àgora; José Montserrat, secretari de la UNED Dénia; Miquel Ivars, director del CEE Raquel Payà; i Luis Cañizares, director d’Els Magazinos.

Llorca ha explicat l’objectiu de l’organització d’aquesta taula redona, després de l’èxit de l’anterior sobre salut mental.

Per la seua part, Cañizares i Ivars han profunditzat més en aquest projecte ‘Inclou-me’ del CEE Raquel Payà i que té lloc a Els Magazinos, amb quatre persones contractades de forma fixa, i dos més a l’estiu, a temps parcial.

Mentre que Montserrat ha detallat el treball a la UNED Dénia en relació amb la inclusió laboral per a persones amb capacitats diferents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *