Entrevistes

Nebulossa: “No sé si tornaríem a Eurovisió, gaudim més el Benidorm Fest”

Entrevista, a Dénia FM, a Mery Bas i Mark Dasousa després de representar Espanya a Malmö (Suècia)
Nebulossa a Dénia FM / Kevin Carrió

Nebulossa, el grup d’Ondara, format per Mery Bas i Mark Dasousa, han visitat, el dilluns 27 de maig, el ‘primer café’ de Dénia FM, després de representar Espanya a la final del Festival d’Eurovisió, celebrat l’11 de maig a Malmö (Suècia), amb la seua cançó ‘Zorra’.

Mery i Mark han repassat la repercussió posterior, després de guanyar el Benidorm Fest, el 3 de febrer, destacant el “moment grandiós” d’estar a casa i en l’estudi d’Emilio Estefan.

Pel que fa a la seua participació en Eurovisió, reconeixen que “no teníem pressió”, el lema, assenyala Mery Bas, era “divertir-nos i gaudir” i afegix “haver fet una actuació digna ho és tot”. A això, Mark Dasousa ha apuntat “som conscients que hi ha molta il·lusió posada en això, i ens hauria agradat quedar en millor posició, més per la gent que per nosaltres”.

Així com, el “primer” que van fer després d’actuar a Eurovisió, “anar a buscar els nostres fills”, “tenia necessitat d’estar amb ells”, ha assenyalat Bas.

Per cert, reconeixen que “al Benidorm Fest ho gaudim més”.

I ara els espera “un estiu canyer” com ha indicat Mark Dasousa. Entre aquestes actuacions, la més especial, el ‘Zorra Fest’, que se celebrarà el pròxim 22 de juny a Ondara, que “volem que siga una festa”.

Escolta l’entrevista íntegra ací:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *