Política

Ana Sala contesta fermament a les crítiques de César Sánchez sobre l’organització dels plens i comissions

L'alcaldessa expressa que totes les decisions es fonamenten en criteris legals i que s'està intentant danyar la seua imatge sense fonament
Ana Sala, alcaldessa de Calp / Redacció

En resposta a les acusacions del Partit Popular de Calp, l’alcaldessa Ana Sala ha fet declaracions contundents rebutjant les crítiques del portaveu popular, César Sánchez.

Sala ha declarat que les acusacions de censura i arbitrarietat són “totalment intolerables” i manquen de fonament. “Intenta desacreditar-me a títol personal, professional i institucional. El que està incomplint la legalitat és ell quan tracta d’immiscir-se en l’organització de l’Ajuntament”, ha explicat l’alcaldessa.

Ha explicat que la decisió de no incloure la proposta sobre el canvi de dates dels plens i comissions no es deu a cap capritx personal, sinó que es basa en criteris objectius i necessitats organitzatives de l’ajuntament. “El ple del mes de juny va decidir que els plens, les comissions informatives i altres òrgans col·legiats se celebrarien amb la periodicitat que allí es va acordar, no hi ha cap motiu perquè el senyor Sánchez no puga assistir als plens els dimarts”, ha expressat Sala.

L’alcaldessa ha afirmat que la gestió del calendari dels plens és una pràctica comuna i necessària per a la correcta administració del consistori, i que no es pot ajustar a les preferències individuals sense considerar l’impacte en la gestió municipal. A més, ha assenyalat que aquesta no és la primera vegada que el grup popular presenta queixes similars, les quals, segons Sala, no han prosperat per manca de suport i justificació adequada. “És la tercera vegada que aquesta sol·licitud ve al ple. La primera es va debatre, la segona es va retirar per ells mateixos i en aquesta ja es demana que es faça la seua voluntat. No prenc, ni l’equip de govern pren cap decisió que no estiga basada en fonaments jurídics i legals”, ha aclarit Ana Sala.

Sala finalitza confirmant que les decisions preses estan sempre dirigides a millorar el funcionament del consistori i a garantir el servei eficient als ciutadans, no a menysprear cap grup polític ni a coartar el debat democràtic. “No li admet ni li tolere més infàmies i calúmnies sobre mi, i si seguim en aquesta línia en algun moment, potser, hauríem de resoldre-ho en una altra instància“. A més, l’alcaldessa ha afegit “el grup municipal popular té vuit regidors, que són vuit portaveus, no sé a què ve aquest protagonisme, aquest voler figurar”, ha conclòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *