Política

Compromís per Pego respon a la proposta del PP d’utilitzar una subvenció per a habilitar l’escorxador municipal

El grup municipal qualifica la proposta de "fum de canyot" i adverteix sobre l'ús inadequat de la subvenció destinada a despeses
Compromís Pego / Xarxes Socials

Compromís per Pego respon a la demanda del Partit Popular, que va proposar utilitzar una subvenció de 231.455 euros atorgada per la Diputació d’Alacant al municipi per a habilitar l’antic escorxador municipal.

Adjuntem textualment la nota enviada per Compromís per Pego:

“Fum de canyot és una expressió molt de la terra que és sinònim de falsa esperança,invenció, fantasia… En política és massa comú fer promeses i propostes que només sónaixò: fum de canyot. Alguns ho fan per ignorància de la realitat, altres ho fan per mala fe.

Volem explicar-vos l’últim episodi de la famosa tècnica de vendre fum a Pego, perquèsigueu vosaltres qui valoreu de quin dels dos casos estem parlant.”Pego rebrà una subvenció de la Diputació d’Alacant de 231.000 € i el Partit Popularde Pego treballarà perquè es dediquen eixos recursos a la rehabilitació de l’edifici de l’anticMatadero a fer una nova comissaria de la Policia Local i una nova base per al serveid’ambulàncies d’Acció Urgent”.

Amb estes paraules, anunciava el portaveu del PP local,Ferran González, la seua proposta estrella en plena campanya de les europees. FUM DECANYOT.

Este comunicat no pretén posar en dubte la necessitat urgent de disposar d’unsespais adequats perquè, tant la Policia Local com Acció Urgent, puguen treballar encondicions dignes i donar el millor servei. El que sí que volem és advertir al poble de Pegoque un venedor de fum es passeja pels nostres carrers i cal reconéixer-lo per a saber quanutilitzar la tècnica infal·lible: “Xico, molt interessant, però me n’he d’anar que tinc el puxero alfoc”.

La subvenció de la que parlar Ferran González és el Plan+Cerca 2024 i estàdestinada a pagar personal (nòmines de treballadors municipals) i despesa corrent (facturesde llum, aigua…). Per tant, una obra de reforma d’un edifici com la que es proposa quedatotalment fora de les actuacions previstes en eixa subvenció. FUM DE CANYOT.

Evidentment, al representant dels interessos de la Diputació a Pego no l’han enviat aPego per a contar-nos que enguany el Plan+Cerca s’ha reduit de 45 a 32 milions, però lihagueren pogut explicar estes coses per a ser útil a la mateixa Diputació i als veïns i veïnesde Pego.

Per a acabar, des de Compromís per Pego volem fer dos peticions. Primera, a laDiputació d’Alacant volem demanar-li que envie a una altra persona a Pego per a vendre lesiniciatives de la Diputació, un que sàpiga del que parla o, almenys, no mentisca. La segonapetició es dirigeix a tota la ciutadania de Pego perquè no dubte en contactar amb els nostresrepresentants a l’Ajuntament si tenen cap sospita d’haver-se trobat amb eixe venedor defum, vos ajudarem a separar el gra de la palla.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *