Transports

Dénia invertix prop de 32.000 euros per a reforçar el servici d’autobusos durant l’estiu

També es reforça el servici de taxi, des de l'1 de juliol fins al 15 de setembre

A més del dispositiu especial de Policia Local per a este estiu 2024, la regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil reforça el transport públic, tant el servici de taxi com el d’autobusos.

Així, des de l’1 de juliol i fins al 15 de setembre, després de l’aprovació per resolució de la direcció general de Transports, entra en funcionament el reforç del servici de taxis, amb vehicles d’Ondara, El Verger, Els Poblets, Xàbia, Pedreguer, i, per primera vegada, ha ressaltat l’edil Javier Scotto, s’amplia a taxis de Gata de Gorgos i de Pego.

Autobusos

També es reforça el servici d’autobusos, “gràcies a l’esforç municipal de l’Ajuntament de prop de 32.000 euros, per a millorar el servici de bus en estiu, mentre es culmina el projecte de transport de bus”, ha indicat Scotto.

Des del 28 de juny fins al 3 de setembre, s’augmentaran les freqüències d’autobusos, reforçant diferents trams horaris i prolongant els servicis prestats:

Costa calma: freqüències cada 30 minuts, i s’amplien dos servicis, un a les 11.00 hores, i un altre a les 23.00 hores per a prolongar el nocturn, i que arribarà a Racons a les 23.30 hores.

Les Marines: freqüència cada 20 minuts, i també estarà el servici fins a les 23.40 hores.

Les Rotes: cada hora, i s’amplien dos servicis, un més a les 22.00 hores i un altre a les 23.00 hores.

Hospital: la freqüència augmenta a cada hora, i s’afigen dos servicis, estenent-se un a les 21.30 hores i un altre a les 22.30 hores.

Autocaravanes

D’altra banda, es reforça la senyalització d’autocaravanes, “que havia ocasionat problemes en algunes zones”, assenyala l’edil.

És el cas, ha especificat, de l’avinguda Miguel Hernández, carrer Boga, enfront del restaurant Fernando i “específicament en Les Rotes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *