Política

La Xarxa d’Alcaldes condemna els atacs i amenaces per part d’ultres que patix l’equip de govern de Gata de Gorgos

En concret, denuncien la brutal persecució que està patint l'alcalde Josep Signes
Reunió de la Xarxa d'Alcaldes a Dénia / Redacció

En un comunicat emès aquest matí, la Xarxa d’alcaldes de la Marina Alta ha expressat el seu més sentit condol a la família de David Lledó, víctima d’un brutal assassinat. “Compartim el seu dolor i demanem que tot el pes de la justícia recaiga sobre els assassins”, han afirmat els alcaldes, subratllant la importància d’aplicar les lleis amb rigor per evitar que aquests actes atroços queden impunes i per preservar la seguretat i la dignitat de tota la ciutadania.

El comunicat també manifesta el ferm rebuig de la xarxa contra l’odi, els atacs i les amenaces dirigides als representants polítics de Gata per part de grups ultres. “Condemnem rotundament qualsevol mena de violència i intolerància, i afirmem que no es pot permetre l’assetjament públic a representants polítics sota cap circumstància”, s’ha subratllat, denunciant així la situació alarmant que es viu en aquesta localitat.

A més, la Xarxa d’alcaldes ha denunciat la “brutal persecució” que està patint l’alcalde de Gata de Gorgos, Josep Signes Costa, i membres del seu equip de govern a les xarxes socials. Segons el comunicat, aquests representants estan rebent insults i amenaces constants i molt greus, basades en “mentires i fal·làcies”. Aquesta situació ha estat qualificada com “absolutament inacceptable” i un atemptat contra els principis bàsics de respecte i convivència.

Finalment, la Xarxa d’alcaldes ha expressat la seva solidaritat amb Josep Signes Costa i el seu equip, exigint que es prenguen mesures per protegir-los i assegurar que els responsables d’aquest assetjament siguen degudament castigats. “Manifestem la nostra solidaritat amb totes i tots ells i exigim que es prenguen mesures per protegir-lo”, han conclòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *