Entrevistes

Raúl García de la Reina: “No hi ha festa més gran a la comarca que la que es crea aquest dia al centre de Dénia”

Entrevista, en Dénia FM, amb el regidor de Festes, sobre el programa d'actes de la Festa Major 2024

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Dénia, Raúl García de la Reina ha visitat el ‘primer café’ de Dénia FM, per a aprofundir en el programa d’actes de la Festa Major 2024, a celebrar del 6 al 14 de juliol.

García de la Reina també ha aprofitat per a respondre a les crítiques que s’han vessat, en els últims dies, sobre el programa d’actes, des de la seua presentació oficial. L’edil ha assenyalat que les festes de Dénia i les d’altres municipis propers tenen “punts en comú” i “s’alimenten de les mateixes fonts”.

Bous a la mar

Enguany, les festes venen marcades per aquesta reducció d’actuacions de bous a la mar. Al respecte, l’edil ha dit que en política “ningú s’atrevix a fer el canvi, però després, arrere no torna ningú”. I ha apuntat que “són decisions que prenem”, a la qual cosa ha afegit que la Federació de Bous al Carrer també està per avançar o retardar les actuacions taurines, a causa de l’horari en què se celebren algunes.

Novetats i concerts

García de la Reina s’ha centrat, a més, en les novetats del programa de festes, així com en els motius pels quals no es produïxen concerts amb artistes de renom.

Penyes

Finalment, l’edil ha trobat a faltar una major col·laboració de les penyes en l’organització d’aquestes festes, com ocorre en altres pobles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *