Educació

El curs escolar comença a Dénia amb 6.670 alumnes matriculats a infantil, primària i secundària

La població escolar de Dénia, la Xara i Jesús Pobre torna el dilluns 11 de setembre a les aules. Segons dades facilitades per la Regidoria d'Educació, per al curs 2023/2024 hi ha matriculats als onze col·legis, tres instituts de secundària, el Centre Integrat Públic de Formació Professional Dénia i el col·legi d'educació especial Raquel Payà un total de 4.000 escolars als cicles d'infantil i primària i 2.670 estudiants a secundària. El nom de matriculacions ha licitat respecte al curs anterior, en què es van registrar 3.555 matrícules a infantil i primària i 1.800 a educació secundària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *