Política

Reiniciem Benissa convoca primàries per al 21 de gener

La novetat de la convocatòria és la possibilitat d'inscriure's tant per a ocupar el cap de la llista com per als llocs d'eixida
Assemblea de Reiniciem Benissa. Imatge Arxiu / Reiniciem Benissa

Què l’acabat d’estrenar 2023 és un any polític, ja l’hem comentat en diverses ocasions. I com a mostra el primer botó. A Benissa, la plataforma ciutadana Reiniciem, ja ha anunciat que celebrarà les seues primàries este mes de gener. Seran el dia 21. Dissabte. I la principal novetat és que la formació aporta l’opció d’inscriure’s no sols per a liderar la candidatura, sinó també per a formar part dels llocs d’eixida de la seua llista.

Amb esta convocatòria des de Reiniciem Benissa inicien el camí cap als comicis municipals del pròxim mes de maig. Centrant-se en primer lloc en la confecció de la candidatura amb la qual concorreran a la pròxima cita amb les urnes. I ho fa de la mateixa forma que en 2015 i 2019, quan la formació ja va organitzar un procés participatiu obert a tota la ciutadania perquè triara a la persona que encapçalaria la seua llista electoral i els primers llocs d’esta.

La votació serà el dissabte 21 de gener, en plena “*Fira i *Porrat de Sant Antoni”, en horari de 10 a 21 hores. Podran participar totes les persones residents a Benissa majors de setze anys. Per a identificar-se s’haurà de presentar el DNI o un certificat d’empadronament en el cas que el domicili del document d’identitat siga d’una població diferent.

Però per a arribar a eixa data, primer, s’obri el termini d’inscripcions que ja ha començat esta mateixa setmana, ahir dilluns 2 de gener i que es tancarà a les 23.30 del pròxim 9 de gener. Les persones que desitgen formalitzar la seua inscripció han d’enviar un correu electrònic a info@reiniciembenissa.org on faça constar les seues dades personals i de quin procés volen formar part, per a encapçalar la llista o per a completar-la.

Els qui poden ser candidats

Els requisits que han de complir els i les aspirants a formar part de la candidatura de Reiniciem Benissa per als comicis del pròxim mes de maig són: tindre díhuit anys o més, ser resident a Benissa, no estar afiliades a altres formacions polítiques i acceptar els principis de Reiniciem Benissa i el seu codi ètic.

También te puede interesar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *