Medi ambient

Gent de Dénia se suma a la jornada anual contra la “basuraleza”

La recollida de residus en la naturalesa tindrà lloc dissabte que ve a les 11.00 hores a la platja del Raset
Recollida col·laborativa a la platja / Redacció

Afiliats i simpatitzants de Gent de Dénia dedicaran el matí del dissabte 1 de juny al treball per la naturalesa, participant en la campanya nacional “1m2 contra la basuraleza“, la gran recollida col·laborativa que convoca LIBERA per a lliurar a la naturalesa del fem que uns altres van tirar i no van retirar.

Esta trobada anual col·laborativa per a arreplegar fems dels entorns naturals vol, a través d’una convocatòria ciutadana, eixir a la nostra zona natural més pròxima per a contribuir a reduir el fem i residus que hi ha en la naturalesa a zero.

Gent de Dénia vol reafirmar així el seu compromís i proximitat amb la nostra població i el seu entorn. “Res millor que implicar-se personalment per a saber valorar la importància de la cura de la natura”, argumenten des de l’agrupació. La recollida de residus en la naturalesa tindrà lloc dissabte que ve a les 11.00 hores a la platja del Raset.

También te puede interesar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *